Baby , be mine forever♥

The Owner

My Storage

FabuLouis Friend

FollowDashboard

UNTITLED ...
Wednesday, February 1, 2012 ? 0 Atashinchi ?
Remember that alright ?

LONELY WITHOUT YOU !


Hai , kite shyda dan kite sayangggggggg sangatbobo kite :'*


You see that ?


Heyyo :O . Pejam celik pejam celik , celik pejam celik pejam , Hah !! dah rabu sudahh :') . Ok masuk hari nie dah 3 hari bobo kat hostel :/ . What the .. ? Aku rasa lama gile dia kat sana even baru 3 hari ... Damn ! I MISS YOU A LOT :/ . Kenapa masa nie macam lambat sangat berlalu ?? Hahh ? hahh ? kenapa ? ==' . Okayy , hari nie pergi sekolah macam biasa cuma bangun lambat sikit sebab mengantuk bhai !! Mana tak penatnya tiap hari balik petang petang petang ! Boleh tahan kaa ? Tak boleh kann kann kann ? Dan hari nie ada KOKO . Biasa lha hari rabuuuuuuuuuu lha katakan -,- . Fine ! Tkmau cakap pasal sekolah TAK BEST ! :'D . Nak cakap pasal bobo jea :') . Emm emm , dia marahhhhhhhh shyda :'/ . Dia cakap dia taknak call shyda dahh . Oh shitto ! Sumpah sedih gile bila dia cakap macam tu . Dah lha tiap hari orang tengah tunggu dia call :/ . Then , tadi dia call lambat sikit , round 5 macam tuu lha . Time tu shyda tengah tengok budak sekolah rendah lama shyda merentas desa kat depan rumah . Masa tu dia call , then shyda cakap lha tengah tengok merentas desa . After that , dia macam salah faham -.- . Oh bobo , tkmau lha macam nie . Call lha hari hari boleh ? Kite rinduuuuu awokkk tahukk tak :'/ . Dia cakap jangan contact dia bila dia balik minggu nie :'/ . Ohh takmau takmau macam tu . Kite nak contact dia jugakk :/ . Bo , jangan marah kite lama lama tahukk ? Kita rinduu awokk tahuuu .. Kite rindu nak text nan awokk , on the phone selalu nan awokkk , lama pulak tu kite bergayut kan kan bo ? :') . Ohh , you see ? Betapa rindu nya kite dekat awokk . Malam malam kite SUNYI tahu tak ! Sebab tak dapat call / text dari awokk :'/ . Kite sunyiiiiiii awokk tahu .. Kite nak awokk balik :'/ . Kite cuma nak cakap , jangan lha marah kita lelama ea ? Nanti kita rinduuuu :') <-- Ingat tak ayat nie ? :'D . Hari nie baru kite ada masa nak update blog :') . Kite update sebab kite bosan plus rindu menggunung tambah bukit bukit dekat awokk :'/ . Banyak kan kite rindu awokkk :') . Kite harap awokk tak marah kite ea ea ? Kite takut kalau awokk marah kite lelama :/ . Bo , RINDU KAMU , CINTA :') . I WANT YOU SO DESPERATELY ! Ok lha nak pi makan sebab kat sekolah tadi makan sikit jea O.o .

SO MUCH LOVE Shyda Zakaria ...


I love you with all of my heart baby ♥




Older Post . Newer Post